Πένθος για την οικογένεια του Γ. Τσαλίκη. Σκοτώθηκε η θεία του σε τροχαίο.

712

 

Πένθος για την οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη καθώς, σε τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης στον παλιό δρόμο Στυλίδας-Καραβόμυλου σκοτώθηκε η θεία του και τραυματίστηκε η μητέρα του.

 

 

Το γαλάζιο Citroen C3, που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή κινείτο προς την Στυλίδα.  Ενα άλλο όχημα, είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά Εθνική οδό. Η οδηγός του C3 παραβίασε το όχημα και υπήρξε σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η μητέρα του τραγουδιστή είναι εκτός κινδύνου και  έχει διακομισθεί το νοσοκομείο της Λαμίας. Ελαφρά τραυματίστηκαν η γυναίκα και κόρη του 61χρονου οδηγού από το άλλο αυτοκίνητο το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο, ένα μαύρο RAV 4.

 

Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ χρειάστηκαν αρκετή ώρα και μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τη μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη.

Οι κάτοικοι της περιοχής από την πρώτη στιγμή φωνάζουν ότι εκεί χρειάζονται φαναρια και ότι είναι έγκλημα έτσι όπως τοποθετήθηκε το Stop στην παλαιά εθνική οδό.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο έγιναν και άλλα σοβαρά τροχαία.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος είχε πει ότι η σήμανση είναι λάθος και είχε καλέσει τους κατοίκους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διασταύρωση καρμανιόλα, όταν είχαν γίνει απανωτά τροχαία στο σημείο.

 

Πηγή: Lamiareport.gr