Ποια ηρωίδα της Disney θέλει να υποδυθεί η Μπλέικ Λάιβλι

1302

To όνειρο της Αμερικανίδας ηθοποιού να είναι πρωταγωνίστρια σε ταινία της Disney.

Όταν φαντάζεται κάποιος στο ρόλο πριγκίπισσας παραμυθιού την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι με τις μακριές χρυσαφένιες μπούκλες, στο μυαλό του έρχονται η Ωραία Κοιμωμένη, η Σταχτοπούτα, η Ραπουνζέλ ή και η Άριελ, αν έβαφε τα μαλλιά της κόκκινα.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει άλλα όνειρα για τον εαυτό της, καθώς τον βλέπει να υποδύεται μία άλλη αγαπημένη ηρωίδα, αν θα πρωταγωνιστούσε σε μια ταινία της Disney.

«Τη Μίνι Μάους!». Αυτή είναι η ηρωίδα που θέλει να ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, όπως αποκάλυψε η Λάιβλι σε βίντεο από το φιλανθρωπικό γεύμα Power of Women του Variety, κατά το οποίο τιμήθηκε μαζί με άλλες γυναίκες. Όταν ρωτήθηκε ποιον ρόλο θα ήθελε να υποδυθεί είπε γελώντας «Θα ήμουν τρομερή Μίνι Μάους».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε ακόμη αν θα σκεφτόταν ποτέ να επιστρέψει στον πιο αναγνωρίσιμο ρόλο της μέχρι σήμερα, της Σερίνα βαν ντερ Γούντσεν στην τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl».

«Αυτό εξαρτάται. Αν θα έκανα τα επτά χρόνια της σειράς; Όχι, επειδή είναι σκληρή δουλειά και έχω τα μωρά μου και δεν θέλω να είμαι μακριά τους τόσο πολύ», είπε στο Variety.

«Αλλά απλά έμαθα στη ζωή ποτέ να μην λέω ποτέ. Αναζητώ να κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ακόμα, όχι κάτι που έχω ήδη κάνει. Αλλά θα το καταφέρω αυτό; Ποιος ξέρει – αν ήταν καλό, αν είχε νόημα. Διασκεδάζαμε τόσο πολύ στα γυρίσματα και που ζούσαμε και εργαζόμασταν στη Νέα Υόρκη», είπε. Η Λάιβλι το 2012 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Πηγή : thetoc.gr