ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

1102

Γράφει η Ελένη Καιρη, Σύμβουλος Αρμονίας του Χώρου(Το ελληνικό φένγκ σούι)

Με έχουν πολλές φορές ρωτήσει: «Τι πρέπει να βάλει ένα ζευγάρι στο υπνοδωμάτιό του για να βελτιώσει τις σχέσεις του;» Η απάντηση μου σε αυτό είναι: «Γιατί δίνετε τόση πολλή έμφαση στο υπνοδωμάτιο; Τι νόημα έχει ένα όμορφο υπνοδωμάτιο, με ελκυστικούς συμβολισμούς και μία ρομαντική ατμόσφαιρα, όταν οι υπόλοιποι χώροι της κατοικίας σας είναι κρύοι και καθόλου θελκτικοί;

Έχετε ποτέ σκεφθεί πώς είναι το σπίτι σας; Έχετε, ποτέ αναλογισθεί πώς επηρεάζει η καθημερινή ρουτίνα τις σχέσεις σας; Είναι καιρός να το σκεφθείτε, σοβαρά, και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή να δημιουργήσετε την ενέργεια η οποία θα προσελκύσει τον κατάλληλο ή την κατάλληλη σύντροφο.

Η καθημερινότητα σε ένα μουντό, ακατάστατο και κρύο περιβάλλον, δημιουργεί μέσα μας και γύρω μας επιβλαβή, στάσιμη ενέργεια, η οποία οδηγεί σε αποπροσανατολισμό, ανία και διχόνοια. Αλλάξτε το αυτό και θα αλλάξει και η ζωή σας. Για να αποφύγετε να πιαστείτε στο γρανάζι μίας πληκτικής και δυσβάσταχτης ρουτίνας, φροντίστε το περιβάλλον σας να αντανακλά την ατμόσφαιρα, που κάνει την καθημερινότητα ενδιαφέρουσα και ωραία. Η ρουτίνα, με την έννοια ότι κάνετε ορισμένα πράγματα κατ’ επανάληψιν, επειδή σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, είναι εύσπρόσδεκτη, όπως το καθημερινό μπάνιο το καλοκαίρι, να ακούτε μουσική μετά από ένα υπέροχο δείπνο ή να πίνετε το ποτό σας απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Αυτό είναι ευλογία, που σας προσφέρει θαλπωρή και μία ελκυστική ατμόσφαιρα. Αποκτάτε υψηλή ενέργεια την οποία εκπέμπετε στο περιβάλλον σας και την οποία εκπέμπει μετά εκείνο σ’ εσάς, και σας γεμίζει ευεξία.

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε την ζωή σας στο σπίτι, με το αγαπημένο σας πρόσωπο, πρέπει να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μία ατμόσφαιρα, η οποία σας εμπνέει και σας θέλγει.

Κάντε το σπίτι σας μία ζεστή φωλιά και η καθημερινότητα θα γίνει μία υπέροχη εμπειρία. Όλο το σπίτι πρέπει να είναι σαγηνευτικό και μία ερωτική όαση. Πρέπει να αποπνέει αισθησιασμό για να τον αποπνέετε και εσείς. Η κατοικία έχει την δική της ψυχή, η οποία ανταποκρίνεται σε αυτά που της ζητάτε και της δίνετε. Δώστε της και ζητήστε της τα σωστά πράγματα για να δημιουργήσετε μία «ερωτική συνείδηση» στο περιβάλλον σας, ούτως ώστε να την δημιουργήσετε και στον εαυτό σας. Σχεδιάστε τον Έρωτα στον χώρο σας για να τον βλέπετε κάθε ημέρα και να σας βλέπει και εκείνος.

site: www.hellenicfengshui.com