Γράφει η Μιράντα Παπαδοπούλου
Υλικά
3 μέτριες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
5 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε κομματάκια
200 γρ. φέτα τριμμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Για το dressing
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο περασμένη από την πρέσα
Αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα κομμάτια μελιτζάνας με το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Τα απλώνουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε τη μελιτζάνα να κρυώσει και την ανακατεύουμε με τα κομμάτια πιπεριάς και τον μαϊντανό.
Ανακατεύουμε τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε την σαλάτα.
Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τριμμένη φέτα.
Καλή Επιτυχία!