Σκέψεις για τον ελληνικό τουρισμό

1841

Γράφει ο Γιάννης Στασινόπουλος

Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές χώρες του κόσμου. Η κουλτούρα της και ο πολιτισμός χιλιάδων χρόνων, η φυσική της ομορφιά και το μοναδικό της κλίμα είναι τα στοιχεία που κάνουν κάποιον να την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Εάν προσθέσουμε την υψίστης ποιότητας γαστρονομία της με την φιλοξενία και την φιλική διάθεση των Ελλήνων, τότε η Ελλάδα αποτελεί σίγουρα έναν εξαιρετικό προορισμό από κάθε άποψη.

Η Αθήνα, η Αθηναϊκή Ριβιέρα και άλλοι ελληνικοί προορισμοί όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Χαλκιδική, η ελληνική Ριβιέρα-Πόρτο Χέλι και η Καλαμάτα, συνεχώς εμφανίζονται στις λίστες των VIP ταξιδιωτών ως ιδανικοί προορισμοί και καθένας από αυτούς έχει την δική του ομορφιά.

Καθώς είμαστε ο παλαιότερος και μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών σε ταξίδια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα, είχαμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε πελάτες από διαφορετικές περιοχές και χώρες του κόσμου, κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών. Οι πελάτες μάς εμπιστεύονται και με τους περισσότερους έχουμε δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας. Το πιο κρίσιμο και ουσιώδες στοιχείο είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η ομάδα μας κατορθώνει να παρέχει οποιοδήποτε ζητούμενο προϊόν ή υπηρεσία σε σύντομο χρονικό διάστημα και σχεδόν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, ενώ συγχρόνως ανταποκρινόμαστε επιτυχώς στα υψηλά στάνταρτ της εταιρίας μας.

Κάθε χρόνο, η Ελλάδα ανέρχεται όλο και περισσότερο προς την κορυφή των ταξιδιωτικών προορισμών των VIP καλεσμένων και διάσημων προσωπικοτήτων όπως ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας, η Meryl Streep και ο σχεδιαστής Valentino και πολλοί άλλοι, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα και την Αθηναϊκή Ακτή με τις θαλαμηγούς τους, προτού πραγματοποιήσουν κρουαζιέρα σε αρκετά νησιά.

Η Αθήνα και η παραθαλάσσια περιοχή της προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική κουζίνα και την τέλεια νυχτερινή διασκέδαση, καθώς και να ικανοποιηθούν πλήρως από τις εξαιρετικές διαθέσιμες υπηρεσίες.

Είναι πραγματικά σπάνιο να βρεις πρωτεύουσα μιας ευρωπαϊκής χώρας που συνδυάζει ιδανικές καιρικές συνθήκες και καθαρές κρυστάλλινες θάλασσες . Το θρυλικό κλαμπ και εστιατόριο Island, το οποίο έχει αναπτυχθεί εδώ και είκοσι χρόνια από τους αδερφούς Πανά, έχει καταστήσει την Αθηναϊκή Ακτή έναν διεθνή τουριστικό πόλο έλξης για τις πιο διάσημες προσωπικότητες. Οι αδερφοί Πανά έχουν κάνει πολλές ενέργειες για να προωθήσουν την Αθηναϊκή Ακτή καθώς και την αναγέννηση της Αθήνας, σκοπεύοντας να κάνουν την πόλη και χειμερινό τουριστικό προορισμό. Γίνεται μεγάλη συζήτηση για την Κυανή Ακτή και τις όμορφες περιοχές του Μόντε Κάρλο, Σαιντ Τροπέ και τις Κάννες. Όμως, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την ζήτηση να αυξάνεται και χιλιάδες άνθρωποι να επισκέπτονται τον Αργοσαρωνικό και Σαρωνικό κόλπο, όπως και το Πόρτο Χέλι. Ξένοι και ντόπιοι επιχειρηματίες έχουν επενδύσει χρόνο, ενέργεια και χρήματα προκειμένου να δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες και εγκαταστάσεις για να καλωσορίσουν VIP άτομα, διεθνείς κολοσσούς, βασιλικές οικογένειες και ανθρώπους από το παγκόσμιο τζετ σετ.