Στη Σκιάθο ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες του κόσμου

959

Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά κάνει ένας από τους πλουσιότερους άνδρες του κόσμου, ο ιδρυτής της Fox Broadcasting Company Μπέρι Ντίλερ, μαζί με τη σύζυγό του, την ιέρεια της μόδας Diane von Furstenberg.

Το ζευγάρι πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στη  Σκιάθο, στην οποία και έφτασε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και μετά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες επιβιβάστηκε στην πολυτελή θαλαμηγό του με όνομα  «Eos».

H Εοs θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα του κόσμου, με μήκος 93 μέτρα και αξία 100.000.000 δολαρίων.

Το πάμπλουτο ζευγάρι πάντως δεν έμεινε για πολύ στην θαλαμηγό του καθώς  πήρε το σκάφος του και έκανε βόλτα στο Αιγαίο για να χαρεί τον ήλιο και την θάλασσα.

Ο Μπέρι Ντίλερ, ιδρυτής της Fox Broadcasting Company, είναι ο ιδιοκτήτης της µεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρµας Expedia, της InterActiveCorp (IAC), της κορυφαίας εταιρείας λιανικών και διαδικτυακών πωλήσεων, η οποία έχει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερες από 150 επωνυµίες σε 100 χώρες.

Η περιουσία του 76χρονου  επιχειρηματία φτάνει τα 3,1 δισ. δολάρια, σύµφωνα µε τα τελευταία στοιχεία της λίστας Forbes για το 2018, ενώ το 2006 είχε κερδίσει τον τίτλο του πιο καλοπληρωµένου προέδρου επιχείρησης στις ΗΠΑ, µε τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 295 εκατ. δολάρια.

Πηγή: iefimerida.gr