Στο σφυρί η μεζονέτα του Παντελή Παντελίδη στη Βούλα

1023

Την πολυτελή μεζονέτα που είχε αγοράσει λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης αποφάσισε να πουλήσει η οικογένειά του. Πρόκειται για τη μεζονέτα στη Βούλα που διατίθεται προς πώληση με τιμή λίγο μικρότερη από το 1.000.000 ευρώ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o αδικοχαμένος καλλιτέχνης είχε αποκτήσει το την πολυτελή κατοικία με την υπέροχη θέα στο Πανόραμα Βούλας μόλις δύο μήνες πριν χάσει τη ζωή του  στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία που ανέβηκε στην ιστοσελίδα ενός από τα πιο γνωστά μεσιτικά γραφεία, το συγκεκριμένο ακίνητο διατίθεται προς πώληση αντί του ποσού των 980.000 ευρώ.

παντελιδης μεσα

 Μετά τον άδικο χαμό του καλλιτέχνη, η οικογένειά του έκανε αποδοχή κληρονομιάς και αμέσως κατέβαλε δύο δόσεις που υπολείπονταν  στις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Έτσι, το ακίνητο πέρασε στην κατοχή της οικογένειας, αλλά το βγάζει προς πώληση καθώς δεν μπορεί να το συντηρήσει.

παντελιδης 2 μεσα

 Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία 112,18 τ.μ. που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, τουαλέτα και ασανσέρ. Επίσης, διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί πισίνα 23 τ.μ. στο ύψος του πρώτου ορόφου.

 παντελιδης 3 μεσα