Συγκινεί η μητέρα του Σπαλιάρα: «Τον βλέπω κάθε βράδυ, έχει μείνει μισός»

1420

 

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα, η οποία μίλησε για την συμμετοχή του γιου της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για την ξαφνική απώλεια του συζύγου της που τους στοίχισε.

‘Μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά και μονολογώ, “Γιάννη μου, φτιάχνω το αγαπημένο σου φαγητό και λείπεις”’, λέει μεταξύ άλλων η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town.

Όπως είχε παραδεχτεί ο ίδιος, ο Γιάννης δήλωσε συμμετοχή στο Survivor, γιατί ήθελε να ξεπεράσει το πένθος του. Πριν πέντε περίπου μήνες έχασε τον πατέρα του, Μπάμπη, από ανακοπή καρδιάς.

‘Θα μπορούσα να του πω να μην πάει, γιατί δεν νιώθω καλά ψυχολογικά μετά το θάνατο του άντρα μου, αλλά τον παρότρυνα να δηλώσει συμμετοχή. Ήξερα ότι το έχει ανάγκη. Ο θάνατος του Μπάμπη μας συγκλόνισε όλους. Έπρεπε να ξεφύγει από το πένθος’, αποκάλυψε η μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα στο Down Town.

Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι: ‘Έχασα τον πατέρα μου πριν από λίγους μήνες και δεν θα άφηνα ποτέ τους δικούς μου ανθρώπους για να έρθω για την εμπειρία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει πολύ. Μου λείπουν λεφτά για να στηρίξω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου’, είχε δηλώσει.

 

Πηγή:womensonly.gr