Survivor: Η πρώτη αποχώρηση με το νέο σύστημα και οι τελευταίες πληροφορίες της ψηφοφορίας

1878

Αναμενόμενα αποτελέσματα για κάποιους παίκτες, αλλά και εκπλήξεις έβγαλε η περίφημη 24ωρη ψηφοφορία στο Survivor, με βάση την οποία θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις παικτών, έως ότου προκύψει δηλαδή η τετράδα του ημιτελικού.

Η πρώτη αποχώρηση με βάση το νέο σύστημα θα γίνει αύριο το βράδυ, αφού προηγηθεί ο αγώνας των δύο ομάδων για το τοτέμ της ασυλίας, αλλά και η σύγκρουση αμέσως μετά, μέσα στην ηττημένη ομάδα, για την ατομική ασυλία. Όλες οι διαδικασίες δηλαδή θα γίνουν μέσα στο ίδιο επεισόδιο, αφού πλέον δεν υπάρχει η ημίωρη ψηφοφορία που ίσχυε έως τώρα, μεταξύ των προτεινόμενων.

Mόλις βγει το ζευγάρι των… «τυχερών» η παραγωγή θα ανακοινώσει ποιος φεύγει, ανάλογα με την κατάταξη που έχει προκύψει από την μεγάλη ψηφοφορία.


Ουσιαστικά από τη διαδικασία αυτή δεν κινδυνεύουν μόνο δύο παίκτες: οι επικεφαλής των δύο ομάδων. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα φτάσουμε μέχρι τον ημιτελικό με δύο χωριστές ομάδες και δεν θα έχει προκύψει στο μεταξύ η μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό, λόγω αδυναμίας στη διεξαγωγή ομαδικών αγώνων. Εάν για παράδειγμα φύγει μία κοπέλα από τις δύο, δύσκολα μπορεί να στηρίξει η παραγωγή ανταγωνισμό δύο ομάδων.

Όσο υπάρχουν ομάδες και συγκρούονται, τόσο ο Αγγελόπουλος, όσο και ο Μάριος, που κατέλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τις δύο πρώτες θέσεις της ψηφοφορίας, δεν κινδυνεύουν να φύγουν πριν από τον ημιτελικό. Στην περίπτωση όμως που οι δύο ομάδες γίνουν μία στην πορεία, τότε μπορεί να αποχωρήσει ακόμα και ο Κύπριος πριν την ώρα του, εάν τα πράγματα έλθουν έτσι, που να τον φέρουν απέναντι στον Σκιαθίτη.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν ότι μετά τους δύο αυτούς παίκτες, που τυγχάνει να θεωρούνται και οι καλύτεροι αγωνιστικά, έρχεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κάνοντας την πρώτη μεγάλη και θετική έκπληξη. Το χαμηλό προφίλ του Βασάλου και το «πέρασμα» που φαίνεται να έχει στις… προσχολικές ηλικίες, τον έχουν φέρει πολύ ψηλά στη λίστα. Μόνο από ατυχείς συνδυασμούς θα χάσει την παρουσία στον ημιτελικό.

Έκπληξη ίσως αποτελεί και η προώθηση του Αναγνωστόπουλου στην τέταρτη θέση. Ο Μισθοφόρος ξεκίνησε περίπου σαν «αμελητέα» δύναμη στο παιχνίδι. Όμως ανέβηκε πάρα πολύ αγωνιστικά το τελευταίο δίμηνο, έχει δυναμικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με συμπαίκτες και αντιπάλους και έχει πλέον δώσει το δικό του στίγμα.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Σπαλιάρας, ο οποίος παλεύει για την παρουσία του στον ημιτελικό, αλλά πρέπει να σταθεί και τυχερός. Να χάσει για παράδειγμα η ομάδα του την ασυλία, να βρεθούν μετά αντιμέτωποι δύο εκ των Μάριου, Βασάλου και Αναγνωστόπουλου, έτσι ώστε να εξοντωθεί εις εξ αυτών και να αναρριχηθεί ο ίδιος στην τετράδα. Πολύ δύσκολο σενάριο, αλλά εάν καταφέρει να πάρει την ατομική ασυλία, μπορεί να τα καταφέρει! Διαφορετικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στον τάκο της αποχώρησης και μόνο εάν έχει τη Σάρα απέναντι θα την γλιτώσει και τούτη τη φορά.

Εάν οι Διάσημοι χάσουν έως δύο παίκτες πρώτοι υποψήφιοι είναι ο Μπο, που είναι τελευταίος στη λίστα και ο Χρανιώτης που είναι προτελευταίος, στην όγδοη θέση! Μόνο αν βρεθεί υποψήφια απέναντι στον Μάριο χάνει η Ευρυδίκη, όσο οι ομάδες παραμένουν και δεν γίνονται μία!

Η Σάρα είναι τελευταία στην ομάδα των μαχητών και συνολικά στην 7η θέση. Με όποιον βρεθεί απέναντι από τους Μπλε, έχει μειονέκτημα και καλό είναι να κάνει σχέδια για διακοπές σύντομα, ώστε να προλάβει τώρα που οι τιμές είναι ακόμα χαμηλές στα ελληνικά νησιά, γιατί μετά τα μέσα Ιουλίου θα ξεπαραδιαστεί.

 

πηγή: protothema.gr