Θα αναμετρηθεί με το ρόλο της Zelda η Jennifer Lawrence

1406

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone είναι «η πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός στην Αμερική». Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι «η καλύτερη star ταινιών δράσης». Οι καταθέσεις της στη τράπεζα φανερώνουν ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός όλων των εποχών, τη στιγμή που η ίδια έχει κερδίσει πλήθος βραβείων και όπως όλα δείχνουν, φλερτάρει ήδη με την επόμενη υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ!

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του “Hollywood Reporter”, η Jennifer Lawrence ετοιμάζεται να υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη τη Zelda Fitzerald, σύζυγο του συγγραφέα του «Υπέροχου Γκάτσμπι», Francis Scott Fitzgerald. Η Zelda διατηρούσε μια ταραχώδη σχέση με το σύζυγό της και η ζωή της υπήρξε γεμάτη χειμάρρους και καταιγίδες. Δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει την αναγνωρισιμότητα που επιθυμούσε και διαγνώσθηκε με σχιζοφρένεια, μπαινοβγαίνοντας σε ψυχιατρικές κλινικές και αντιμετωπίζοντας παράλληλα το πρόβλημα αλκοολισμού του συζύγου της, ως και τον θάνατό της σε πυρκαγιά το 1943.

Λέγεται πως η ταινία θα επικεντρώνεται στο ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει έρωτας ανάμεσα σε δημιουργικά ίσους ανθρώπους και θα είναι βασισμένη στη βιογραφία “Zelda” της Nancy Milford. Παρόλα αυτά, αν και το εγχείρημα αυτό βρίσκεται στο στάδιο της προεργασίας με υπεύθυνο τον Ron Howard, δεν αποκλείεταιο ίδιος να αναλάβει και τα ηνία της σκηνοθεσίας. Και μιλάμε για μια ταινία, η οποία προβλέπεται να “τσεπώσει” εύκολα αρκετές υποψηφιότητες στα επόμενα βραβεία Όσκαρ.