Τι δουλειά έχει ο Αλέξης Τσίπρας στα γαλλικά καλλιστεία;

1141

Αν μία νεαρή θέλει να κατακτήσει τον τίτλο της Μις Γαλλία, εκτός από ομορφιά πρέπει να διαθέτει και γνώσεις.

Οι υποψήφιες λοιπόν για την ανάδειξη της Μις Γαλλία 2018 κλήθηκαν να περάσουν ένα τεστ απαντώντας σε 40 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και γενικού περιεχομένου, όπως επικαιρότητα, πολιτική, γνώση της αγγλικής, αθλητισμού, μόδας, κινηματογράφου και άλλων πεδίων.

Ανάμεσα σε αυτές τις ερωτήσεις υπήρχε και μία ελληνικού ενδιαφέροντος. Η 18η ερώτηση που κλήθηκαν να απαντήσουν οι φιναλίστ ήταν η εξής:

Ποιας χώρας πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας που τον Σεπτέμβριο του 2015; Οι τέσσερις πιθανές επιλογές ήταν 1) της Πορτογαλίας 2) της Ελλάδας 3) της Ισπανίας 4) της Ιταλίας.

Και δεν είναι μόνο ο … Τσίπρας. Αν η «Μις Γαλλία 2018» γνωρίζει ποιος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός τότε θα πρέπει να δοκιμαστεί και στους κανόνες του savoir vivre. Γιατί, όπως λέει μία εκ των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, «ζητούμε από τη Μις Γαλλία κάτι περισσότερο από ομορφιά. Περιμένουμε να έχει κομψότητα και ευφυΐα».

Η Σιλβί Τεγιέ, γενική διευθύντρια της διοργάνωσης, πιστεύει ότι αυτή η προετοιμασία μερικών ημερών πριν την τελική κρίση βοηθάει στην επιλογή μία βασίλισσας ομορφιάς με επάρκεια.