Το “αντίο” του Σταλόνε στον Ρόκι

588

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει ταυτιτστεί με τον ρόλο του “Ρόκι”, αλλά όπως ανακοίνωσε ο 72χρονος ηθοποιός το συγκεκριμένο κεφάλαιο ολοκληρώθηκε για τον ίδιο. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μέσω Instagram ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τον ρόλο που υποδύθηκε πρώτη φορά το 1975.

“Θέλω να όσους έβαλαν τον Ρόκι στην καρδιά τους. Νιώθω προνομιούχος που είχα την ευκαιρία να δημιουργήσω και να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα. Μου ραγίζει την καρδιά. Δυστυχώς όλα περνούν και τελειώνουν. Σας αγαπώ. . Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως ο Ροκι δεν θα πεθάνει,γιατί ζει μέσα σας”, έγραψε στο Instagram ο 72χρονος ηθοποιός και κινηματογραφιστής.

Επίσης, o Σιλβέστερ Σταλόνε “ανέβασε” και ένα video, στο οποίο μεταξύ άλλων είπε πως οι περιπέτειες του Ρόκι ολοκληρώθηκαν το 2006, αν και άφησε ένα μικρό “παραθυράκι” για την επιστροφή του: “Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχής καθώς κάνω ένα βήμα πίσω επειδή η ιστορία μου έχει ειπωθεί. Υπάρχει ένας νέος κόσμος ο οποίος ανοίγει στο κοινό με αυτή τη γενιά. Τώρα εσύ έχεις την ευθύνη”.

Πηγή: sport24