Το νέο βίντεοκλιπ του Justin Bieber ξεκινά με πλάνα από τη Σαντορίνη

1308

Ούτε ένα ολόκληρο 24ωρο δεν έχει κλείσει ακόμα το νέο βίντεοκλιπ του Justin Bieber για το τραγούδι “Company” που ανέβηκε στο Youtube και ήδη το έχουν δει σχεδόν 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο με τον αριθμό -όπως είναι φυσικό κι αναμενόμενο- συνεχώς να αυξάνεται.

Το ενδιαφέρον όμως αυτή τη φορά είναι πως ανάμεσα στα πλάνα υπάρχουν και κάποια από την Σαντορίνη, με το βίντεοκλίπ μάλιστα να ξεκινά με ένα πανοραμικό πλάνο από το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων και τον Bieber να ατενίζει το Αιγαίο.

Ο Justin Bieber είχε βρεθεί πέρυσι το καλοκαίρι για δεύτερη φορά στη Σαντορίνη φιλοξενούμενος σε ένα από τα καλύτερα στούντιο ηχογραφήσεων του κόσμου, το Black Rock Studios του Κώστα Καλημέρη. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε φροντίσει τότε να δημοσιοποιήσει την παρουσία του στο νησί και μέσω φωτογραφιών στο Instagram δήλωνε για ακόμη μια φορά μαγεμένος από το ελληνικό τοπίο. Στο ίδιο ακριβώς στούντιο είχε βρεθεί και το 2014 προκειμένου να ηχογραφήσει κάποια τραγούδια του και είχε προκαλέσει φρενίτιδα στο νησί, το οποίο όμως άργησε λίγο να αντιληφθεί την παρουσία του.

Ακόμη και αν σε κάποιον δεν αρέσει ο Bieber οφείλει να παραδεχτεί πως η διαφήμιση της Ελλάδας και της Σαντορίνης σε 39 εκατ. followers είναι αρκετά καλή.

πηγή:lifo.gr