Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, μια ωραία ιστορία αγάπης και 29 χρόνια γάμου

1408

Ο Τομ Χανκς και η γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 29η επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι, πιο αγαπημένο από ποτέ, εμφανίστηκε απαστράπτον πάνω στο κόκκινο χαλί με αφορμή την αβάν-πρεμιέρ στη Νέα Υόρκη της τελευταίας ταινίας του ηθοποιού “The Circle”. Και οι δύο 60 ετών, ηθοποιοί, κομψότατοι, με μαύρο επίσημο ένδυμα.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα σχέδιά του για την επέτειο αυτή, ο Τομ Χανκς απάντησε σε χιουμοριστικό τόνο: “Έχουμε μεγάλα σχέδια, πολύ μυστικά, να αναφλέξουμε τον κόσμο”. Η σύζυγός του δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την ιδιωτική της ζωή.

Στην τελευταία του ταινία, ο Χανκς εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη δίπλα στην ‘Εμα Γουάτσον. Η ταινία, που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Ντέιβ ‘Εγκερς, εξερευνά τη δύναμη των εταιριών που είναι πίσω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια ωραία ιστορία αγάπης επισημοποιήθηκε το 1988, με τον γάμο του ζευγαριού, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “The Volunteers” (“Εθελοντές”) και απέκτησε δύο γιους, τον Τσέστερ Μάρλον και τον Τρούμαν Θίοντορ.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον πέρασαν μαζί πολλές δοκιμασίες από τις οποίες βγήκαν πιο δεμένοι και πιο δυνατοί. Η ηθοποιός εκδήλωσε καρκίνο του μαστού και το 2015 υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Time” η Γουίλσον είχε δηλώσει: “Ποιος θα το πίστευε ότι αυτό θα μας συνέβαινε; Αλλά είχα τόσο συγκινηθεί και εκπλαγεί από το πόσο πολύ με πρόσεχε” ο Τομ. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε αποκαλύψει ότι είναι διαβητικός.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο καρκίνος θα τάραζε την οικογενειακή ζωή του αστέρα του Χόλιγουντ. Ο Χανκς είχε έναν πρώτο γάμο, από το 1978 ως το 1987, με την ηθοποιό Σαμάνθα Λούις με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Η Λούις πέθανε από καρκίνο των οστών στις αρχές του 2000.

Πηγή: Paris Match