Χαμός με δημοσίευμα που θέλει την Angelina Jolie να παντρεύεται, επτά μήνες μετά το διαζύγιο!

1550

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει η Angelina Jolie. Μόλις επτά μήνες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον Brad Pitt, άρχισαν οι φήμες πως όχι μόνο περνά καλά στην προσωπική της ζωή, αλλά ετοιμάζεται και για έναν ακόμη γάμο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του In Touch Weekly, η 41χρονη σταρ έχει ήδη αρχίσει τρυφερό ειδύλλιο με γοητευτικό άντρα και σκέφτεται μέχρι και το γάμο.

“Τα νέα έπιασαν τον Brad Pitt απροετοίμαστο. Εκείνος όχι μόνο δεν ήξερε πως η Angelina βγαίνει με κάποιον άλλον, αλλά ούτε φανταζόταν πως η πρώην αγαπημένη του συζητά μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου”, αποκάλυψε η πηγή.

Η 41χρονη ηθοποιός εδώ και κάποιους μήνες βγαίνει με έναν γοητευτικό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, αγνώστων λοιπών στοιχείων και γνωρίστηκαν στο Λονδίνο από κοινούς φίλους. Ακόμη, όπως αναφέρει το περιβάλλον της δεν τον έχει γνωρίσει στα 6 παιδιά της, αλλά αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα αργήσει να συμβεί.

Προς το παρόν πάντως, προτεραιότητα είναι τα αγγελούδια της, αλλά και το να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα του διαζυγίου και τις επιμέλειας των παιδιών με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt.

Πηγή : http://www.tlife.gr/