Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη

1730

Η Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη είναι Μοριακή Βιολόγος εξειδικευμένη στη Γονιμότητα και τις τεχνικές της Iατρικώς Yποβοηθούμενης Aναπαραγωγής στη Μεγάλη Βρετανία και μετεκπαίδευση και άσκηση στην Υπογονιμότητα Ζεύγους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Επιπλέον είναι πιστοποιημένη Health & Wellness Coach, και δημιουργός του 1ου στην Ελλάδα προγράμματος Fertility iD Coaching για την υποστήριξη των ζευγαριών που προσπαθούν να συλλάβουν φυσιολογικά ή με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Παράλληλα είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων και ομιλήτρια σε διεθνές επίπεδο για θέματα που αφορούν την βιολογία της αναπαραγωγής, τη γονιδιωματική και την προληπτική υγεία.

Η ενεργός συμμετοχή της στην προαγωγή της γονιμότητας και υγείας των γυναικών ξεκινά το 2004, όταν μαζί με το σύζυγο της Mαιευτήρα- Χειρουργό Γυναικολόγο Δημήτρη Μπιλάλη BSc MMedSc CCST FRCOG, δημιουργούν τη Σύγχρονη Γυναικολογική Κλινική Women’s Health Clinic, με μοναδικό στόχο να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες γυναικολογίας, μαιευτικής, χειρουργικής και ανθρώπινης αναπαραγωγής σε κάθε γυναίκα πάντα με σεβασμό, ασφάλεια και απόλυτη εξατομίκευση.

Το 2018 δημιούργησε το Ίδρυμα για την Εξέλιξη της Γυναικείας Υγείας (Women’s Health Evolution Foundation) με σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες να έχουν πρόσβαση σε έγκυρα ιατρικά δεδομένα και σύγχρονες μεθόδους περίθαλψης, που θα τους βοηθήσουν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις και να είναι πιο υγιείς από ποτέ.

www.harroulabilali.gr

www.womenshealthevolution.org