Απίστευτη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση Παντελίδη- Η μαρτυρία ότι οδηγούσε η Φρόσω!

1964

Νέα δεδομένα  στην υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη φέρνει σήμερα στο φως το STAR. Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Φρόσω Κυριάκου είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε συνομιλίες συγγενικού της προσώπου με δικηγόρο και να λένε ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Πριν από τρεις  ημέρες η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία με τη λέξη ΔΙΚΑΙΩΣΗ, η οποία δεν ήταν τυχαία. Πίστευε ότι κάπου υπάρχει μια άλλη εκδοχή, ένα άλλο δεδομένο και πως όταν κλείσει η δικογραφία θα υπάρξουν ανατροπές.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη, στις 5 Ιουνίου η μητέρα του Παντελή Παντελίδη δέχθηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα. Το τηλεφώνημα αυτό έμελλε να αλλάξει τα πάντα στην ψυχολογία της. Η γυναίκα που της τηλεφώνησε είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με το τροχαίο που φαίνεται ότι ανατρέπει τα πάντα.

Η γυναίκα αυτή νοσηλευόταν την ίδια περίοδο με την Φρόσω Κυριάκου στο ίδιο δωμάτιο στον Ευαγγελισμό. Συμπωματικά και εκείνη από τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε συγγενικό πρόσωπο της Φρόσως να μιλά με κάποιο δικηγόρο και να του λέει ότι οδηγούσε η Φρόσω. Εκείνος να του ανταπαντά  πως πρέπει να κάνει ότι δεν θυμάται μέχρι να συνέλθει και το άλλο κορίτσι από την Εντατική για να πουν τα ίδια στην κατάθεση τους.

Αυτή η κατάθεση ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση και βάζει σε θέση μάχης τις εμπλεκόμενες πλευρές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην αστυνομία έχουν καταθέσει και μάρτυρες που βρίσκονταν στην Λέσχη εκείνο το μοιραίο πρωί. Μάλιστα από τις πρώτες ημέρες η έκκληση της μητέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή ήταν να μιλήσουν όλοι όσοι έζησαν από κοντά τις τελευταίες στιγμές του Παντελή.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες φαίνεται ότι μίλησε με την συγκεκριμένη γυναίκα λίγο μετά την κατάθεση της στην αστυνομία. Έτσι προέκυψε και το συγκεκριμένο post στο facebook.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα έχει πολλά επεισοδιακά κεφάλαια…