Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αρραβωνιάστηκαν στην Αμερική;

2795

Η ανανέωση της visa, το νέο σπίτι στην Καλιφόρνια, η συμμετοχή σε αμερικανική σειρά και οι φήμες που τους θέλουν να έχουν κάνει μυστικό αρραβώνα στην Αμερική

Μία νέα αρχή έχουν κάνει στη ζωή τους, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου,  εδώ και λίγους μήνες, στην Αμερική. Μετά την αποχώρηση τους από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», κυνηγούν τ’όνειρο τους στην υποκριτική στην Αμερική.
Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ του περιοδικού «You Weekly» , ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανανέωσαν τη visa τους για τρία χρόνια ακόμα και νοίκιασαν σπίτι στην Καλιφόρνια.

Το διάστημα που βρίσκονται στην Αμερική, παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απέκτησαν παραγωγό στο Λος Άντζελες. Έχουν συμμετέχει σε πολλά κάστινγκ και κατάφεραν να κλείσουν μία συμμετοχή σε αμερικανική σειρά.

Όσο για τη σχέση τους; «Μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, ενώ λένε ότι πολύ σύντομα εκείνος θα το πάρει το κορίτσι και θα βάλουν βέρα αν και άλλοι υποστηρίζουν ότι ήδη την έχουν βάλει”, μεταφέρει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού…»,  αναφέρει πηγή στο περιοδικό «You»


πηγή: protothema.gr