Τέλος στην αγωνία για τη Σινέντ Ο΄Κόνορ – Την εντόπισε σώα η αστυνομία

1351

Μετά από σχεδόν μιάμιση μέρα βρέθηκε η Σινέντ Ο’ Κόνορ, η οποία είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Κυριακής, ενώ εκφράστηκαν φόβοι ότι τερμάτισε τη ζωή της.

Το θρίλερ με την 49χρονη τραγουδίστρια άρχισε όταν φιλικό της πρόσωπο τηλεφώνησε στις Αρχές και ενημέρωσε ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής μετά από βόλτα με το ποδήλατό της. Αμέσως, η Αστυνομίαάρχισε να «χτενίζει» την περιοχή Ουιλμέτ του Σικάγο, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν πως δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Οι μαραθώνιες έρευνες είχαν αίσιο αποτέλεσμα: «η Σινέντ Ο’ Κόνορ εντοπίστηκε. Είναι ασφαλής και δεν θεωρείται πλέον ότι βρίσκεται σε κίνδυνο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Ουιλμέτ.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 49χρονη σταρ εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς.

Η εξαφάνιση της Σινέντ πυροδότησε φόβους για αυτοκτονία, καθώς, πριν από περίπου έξι μήνες και μετά από ρήξη με την οικογένεια και τα τέσσερα παιδιά της, είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της παίρνοντας χάπια.

Μάλιστα, τις εικασίες για αυτοκτονία «φούντωσε» η τελευταία ανάρτησή της στο Facebook: απευθυνόμενη στον μεγαλύτερο γιο της, Τζέικ, γράφει: «μην εγκαταλείψεις τον αδελφό σου ή κάποιο από τα άλλα μωρά μου ξανά. Αυτό που έκανες στον αδελφό σου και στη μητέρα σου είναι κυριολεκτικά εγκληματικό»! Κάτω από την ανάρτηση δεκάδες θαυμαστές της Σινέντ εξέφραζαν την ανησυχία τους και την καλούσαν να δώσει σημεία ζωής.