Το παράπονο του Ρέμου για τον θάνατο του Παντελίδη

1211

Ο Αντώνης Ρέμος εξέφρασε από τη σκηνή το παράπονό του ότι κανένας από την πολιτεία δεν φιλοτιμήθηκε να πει μια κουβέντα για το θάνατο ενός παιδιού που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξέφρασε την αγάπη του για τον Παντελή Παντελίδη σημειώνοντας ότι δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

« Μόνο η αγάπη μπορεί να διορθώσει όλες τις πληγές, ας το καταλάβουμε αυτό… Μόνο ένα παράπονο έχω για τον Παντελή… γιατί κανένας δεν φιλοτιμήθηκε από αυτή την Πολιτεία να πει μια κουβέντα ρε παιδί μου λες και έφυγε ένα παιδί χωρίς τίποτα, ένα παιδί που συγκλόνισε το πανελλήνιο μια κουβέντα δεν είπε κανένας από αυτούς πάνω, να στείλουν ένα στεφάνι να πουν μια κουβέντα… Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε. Να’ ναι καλά. Εμείς θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, ο Παντελής θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Και εσείς δεν θα τον ξεχάσετε γιατί εγώ δεν θα το επιτρέψω… Καλό ταξίδι φιλαράκι μου, δε θα σε ξεχάσω ποτέ».

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε. Να’ ναι καλά. Εμείς θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, ο Παντελής θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Και εσείς δεν θα τον ξεχάσετε γιατί εγώ δεν θα το επιτρέψω… Καλό ταξίδι φιλαράκι μου, δε θα σε ξεχάσω ποτέ».