Παστουρμαδοπιτάκια με σπανάκι

1788

Γράφει η Μιράντα Παπαδοπούλου

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
150 γρ. παστουρμά κομμένο σε λεπτές φέτες
150 γρ. φύλλα σπανάκι baby
200 γρ. τυρί Philadelphia
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Αλείφουμε την σφολιάτα με το τυρί Philadelphia.

Στρώνουμε από πάνω τις φέτες του παστουρμά και το σπανάκι.

Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τυλίγουμε την σφολιάτα σε ρολό.

Κόβουμε το ρολό σε κομμάτια 5 εκ. περίπου και τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα ή σε ταψί με θήκες για cupcakes.

Ψήνουμε τα παστουρμαδοπιτάκια στους 190 βαθμούς για 20 λεπτά.

Καλή Επιτυχία!