Άντζελα Δημητρίου: «Πήγα να αυτοκτονήσω. Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά»

1409

Η Άντζελα Δημητρίου, μετά τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνίστησε και «έριξε» το ίντερνετ, παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε για τη δύσκολη στιγμή της ζωής της, που σκέφτηκε την αυτοκτονία.

Όπως αποκάλυψε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού στο περιοδικό Down Town, όταν έχασε τον πατέρα της και τον αδερφό της, έφτασε σε απελπισία. «Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου –ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο… Έβρεχε θυμάμαι. Είχα βάλει δύο φωτογραφίες, του αδερφού μου και του πατέρα μου, στο πίσω κάθισμα και πήγαινα να τους βρω», είπε η τραγουδίστρια. 

Μάλιστα, μίλησε για το θαύμα που έζησε και αποκάλυψε πώς σώθηκε την τελευταία στιγμή. «Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε», αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

Και πρόσθεσε:  «Ούτε η οικογένειά μου δεν ξέρει ότι προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Σήμερα το εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Ήθελα να “φύγω” χωρίς καν να τους αποχαιρετίσω! Όταν συνήλθα, είπα στον εαυτό μου “τι πας να κάνεις;”. Κατάλαβα ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να αφαιρέσω τη ζωή μου. Από τότε δεν έκανα ποτέ ξανά τέτοιες σκέψεις. Κατάλαβα ότι η Παναγία είχε δίκιο. Δεν έπρεπε να “φύγω”, είχα μια οικογένεια να προσέχω πίσω μου».


«Νιώθω 25 ετών»

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο. Την αγχώνει ότι σε δέκα χρόνια θα είναι 70 ετών; «Ούτε πρόκειται να μεγαλώσω ποτέ ούτε με αγχώνει ο χρόνος. Είμαι 61 χρόνων και νιώθω βαριά 25. Έχω μια μάνα που είναι 86 χρόνων σήμερα και την καμαρώνω. “Μακάρι να φτάσω στην ηλικία σου και να είμαι όπως εσύ” της λέω», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου στο Down Town.

Πόσες πλαστικές έχει κάνει; «Έχω κάνει τα πάντα από πλαστικές, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το δηλώσω. Και θα τα κάνω ξανά. Είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω. Έχουν βγει και τα “νήματα” τώρα, μια χαρά…Βλέπετε πουθενά πάνω μου κόψιμο; Φαίνονται τίποτα ράμματα; Αφού η επιστήμη έχει προχωρήσει, γιατί να μην την εκμεταλλευτούμε; Όλες έχουν τραβηχτεί, από τα 17 ακόμη ξεκινούν τα  πρώτα μπότοξ», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

πηγή:protothema.gr