Απαγορευτική η Αθήνα για τους οδηγούς την Κυριακή – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

1047

Μετ΄ εμποδίων θα διεξαχθεί η κυκλοφορία των οχημάτων το πρωί της Κυριακής. Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 29 Μαΐου, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την ονομασία «3ο Attica Run & Fun Grand Prix», με διαδρομές των 5 και 10 χλμ. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις  6:30 έως τις12:30 ως εξής:

-Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού και τις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

-Φιλελλήνων, Σταδίου, Αθηνάς, Ερμού και Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους τους έως την πρώτη παράλληλο.

-Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μητροπόλεως και Ερμού.

-Φρυνίχου, Σελλέϋ, Τριπόδων, Φλέσσα, Ναυάρχου Νικοδήμου και Νίκης, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους τους έως την πρώτη παράλληλο.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις συγκεκριμένες οδούς και λεωφόρους κατά τα χρονικά αυτά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.