Τρίτο πρόσωπο στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση;

1442

Νέα μυστικά για τη ζωή της Αθηνάς Ωνάση έρχονται στο «φως», μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μετά από 11 χρόνια γάμου.

Η κουμπάρα του ζευγαριού, κ. Κοτρωνάκη επιβεβαιώνει πως Αθηνά και Αλβάρο δεν είναι πια μαζί. «Με την Αθηνά μιλάω αλλά δεν θα σας πω για το διαζύγιο της. Αν θέλει θα σας πει η ίδια γι’ αυτό. Είναι δικό της θέμα» ανέφερε στην εφημερίδα «Secret».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε στη ζωή της Αθηνάς. Πρόκειται για έναν παιδικό της φίλο με τον οποίο και ήρθε αρκετά κοντά τις τελευταίες μέρες.

Το περιοδικό αναφέρει πολλούς ακόμη λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό. Ένας από αυτούς είναι η λατρεία του Ντόντα για το γυναικείο φύλο αλλά και η πλούσια ζωή που του άρεσε,  χαρακτηριστικά που ενοχλούσαν την Αθηνά η οποία ήθελε να είναι αποτραβηγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας.  Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αθηνά φέρεται να έπιασε τον άνδρα της επ’ αυτοφώρω με άλλη γυναίκα. Οπως σημειώνει η ιστοσελίδα bunde.de, το συμβάν έγινε στις αρχές Μαΐου με τον Αλβάρο να ερωτοτροπεί με Ισπανίδα καλονή.

Παράλληλα,  η «χρυσή» κληρονόμος  στα 31της  επιθυμούσε πολύ να αποκτήσει ένα δικό της παιδί σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος και έχει ήδη δύο.

Η  Αθηνά πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε ιππικό τουρνουά στη Γαλλία. Εμφανώς αδυνατισμένη και στενοχωρήμενη προσήλθε στους αγώνες που δεν μπορούσε να αποφύγει. Στις φωτογραφίες, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται σκεπτική αλλά συνεχίζει με πάθος το αγαπημένο της άθλημα.