Απίστευτη γκάφα! Η μασκότ του Euro 2016 κυκλοφορεί και σε ερωτικό βοήθημα!

1101

Οι διοργανωτές της UEFA, προφανώς δεν γνώριζαν ότι το όνομα που πήρε η μασκότ του EURO 2016, κυκλοφορούσε και σε ερωτικό βοήθημα.

Η ιστορία πίσω από τον SuperVictor ήταν απλή. Ένα μικρό αγοράκι, το οποίο φορώντας την «μαγική κάπα» αποκτά απίστευτες ποδοσφαιρικές δυνατότητες. Οι διοργανωτές μάλιστα δεν αποφάσισαν από μόνοι τους για το όνομα. Το 2014, η μασκότ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα γαλλικά γήπεδα χωρίς όνομα, κάτι για το οποίο αποφάσισε ο κόσμος. Τα τρία ονόματα που είχε να επιλέξει ήταν τα: SuperVictor, Driblou και Goalix.

Πρώτο με διαφορά αναδείχθηκε το SuperVictor και τις τελευταίες μέρες η UEFA έβγαλε στην αγορά προς πώληση τη μασκότ. Εκεί ακριβώς ξεκίνησε και το μπέρδεμα αφού στις μηχανές αναζήτησης τα αποτελέσματα έβγαζα σε μοιρασμένοι ποσοστό την μασκότ του EURO και ένα sex toy.

Η UEFA αναγκάστηκε να πάρει θέση μετά από τη δημοσιοποίηση του προβλήματος και εκπρόσωπός της  σχολίασε: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας, είναι πως η UEFA δεν παράγει σεξουαλικά βοηθήματα».