Αρχίζουμε Προπόνηση…για 3η συνεχόμενη φορά!

1179

O 3ος Αγώνας Δρόμου είναι γεγονός.

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει τον 3ο αγώνα δρόμου για καλό σκοπό. Ο καθιερωμένος θεσμός του «Όλοι μαζί μπορούμε» συνεχίζεται και σας προσκαλεί σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στις 9:00 το πρωί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά τρέχουμε για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή μας, την προσφορά μας σε τρόφιμα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μπείτε στο agonasdromou.oloimaziboroume.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας.

Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα, όσοι από τους φίλους του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορούν να το δηλώσουν.

Ο 3ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει δύο διαδρομές:

Α΄Διαδρομή: 5km
Β΄Διαδρομή: 10 km

Η εκκίνηση του αγώνα καθώς και ο τερματισμός θα γίνουν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.

3ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στο χώρο του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρoμίου Σχινιά με την υποστήριξη της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε ,Φορέα Διαχείριση Εθνικού Πάρκου Σχινιάκαι του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού.

Υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ