«Δράκος» προκαλεί τρόμο στο Μαρούσι! – Τρεις γυναίκες δέχθηκαν επίθεση

1299

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταγγελίες τριών γυναικών ότι έπεσαν θύμα σεξουαλικής επίθεσης στο Μαρούσι. Όπως κατήγγειλαν, τους επιτέθηκε ένας άνδρας ηλικίας 35-40 ετών με σκοπό να τις βιάσει.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε πριν από 10 ημέρες σε μία γυναίκα που περνούσε από την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Η δεύτερη φορά ήταν τη Δευτέρα 23 Μαΐου, όταν επιτέθηκε σε δύο ανυποψίαστες γυναίκες. Αρχικώς επιτέθηκε σε μία 28χρονη, στις 8 το πρωί και ακολούθως στις 10, σε μία 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν και έβαλαν τις φωνές, τρέποντας σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.

΄Ηδη, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις αναφορές των γυναικών που δέχθηκαν επίθεση, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Το ντύσιμό του είναι σπορ, με τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια. Είναι ανοιχτόχρωμος και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μιλάει, κάτι που εμποδίζει τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο. Από περιγραφή του παρουσιαστικού του, πάντως, η αστυνομία εικάζει πως είναι Έλληνας.  Στην αστυνομία εκτιμούν ότι θα εμφανιστεί ξανά, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο με προβλήματα.

Οι περίοικοι που καθημερινά χρησιμοποιούν την υπόγεια διάβαση είναι τρομοκρατημένοι και καταγγέλουν ότι στην ίδια υπόγεια διάβαση έχουν σημειωθεί και άλλες επιθέσεις από αγνώστους οι οποίοι  σε αρκετές περιπτώσεις έχουν στείλει τα θύματά τους στο νοσοκομείο.