Η κατάρα των Ωνάσηδων κυνηγά την Αθηνά : Χωρίζει τον Ντόντα!

1599

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι η κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, χωρίζει τον βραζιλιάνο ιππέα Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, μετά από έντεκα χρόνια γάμου!

Όπως αποκαλύπτει το «RadarOnLine» , το ζευγάρι ήδη έχει χωρίσει, ενώ η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca» αναφέρει ότι ο γάμος τους καταρρέει. Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού μάλιστα αναφέρει ότι οι δυο τους «υποφέρουν», ενώ δημοσιεύματα μιλούν για απιστία του Αλβάρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Epoca», η 31χρονη Αθηνά Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό… στο χειρότερο. Όπως επισημαίνουν φίλοι τους στην ίδια εφημερίδα το ζευγάρι θα συμφιλιωθεί τελικά, καθώς όπως λένε «εξακολουθούν να αγαπιούνται πάρα πολύ».

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο 43χρονος ντε Μιράντα, γνωστός ως Ντόντα, ο οποίος μιλώντας στη βραζιλιάνικη εφημερίδα ανέφερε πως ο γάμος του περνάει σοβαρή κρίση. Η απόφαση να δώσουν τέλος στο γάμο τους, συμφωνα με πηγές της «Epoca», ήταν της Αθηνάς, αν και ο Αλβάρο υποστηρίζει πως θα πολεμήσει για την αγάπη τους. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη, ότι το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο, γιατί η Αθηνά θέλει να αποκτήσει παιδί, ενώ ο σύζυγός της διαφωνεί.

Στον απόηχο της κατάρρευσης του γάμου τους, πηγές προσκείμενες στην Αθηνά Ωνάση αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η χρυσή κληρονόμος να αναβάλει τα σχέδιά της να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου είχε προγραμματιστεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, η απόφαση της Αθηνάς να παντρευτεί τον συναθλητή της με τον οποίο ήταν ερωτευμένη οδήγησε και στην πολύχρονη δικαστική μάχη με τον πατέρα της, από τον οποίο διεκδίκησε τη διαχείριση της τεράστιας περιουσίας που είχε κληρονομήσει από τη μητέρα της, μια διαμάχη που έληξε εξωδικαστικά.