“Ντροπή σας!” Παρέμβαση Κοντομηνά στον αέρα της πρωϊνής εκπομπής του Alpha

3736

Πρωτοφανές γεγονός διαδραματίστηκε στον αέρα του Happy Day στον Alpha όταν παρενέβη ο πρόεδρος του καναλιού Δημήτρης Κοντομηνάς.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για την ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της υγείας. Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε την άποψή του και αντιπαρατέθηκε με σφοδρότητα με τον Δήμο Βερύκιο. Η αντιδικία διεκόπη γρήγορανικά με διαφημίσεις και όταν επέστρεψαν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο πρόεδρος του καναλιού, Δημήτρης Κοντομηνάς.

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο πρόεδρος του ομίλου.

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε», έλεγε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον κ. Κοντομηνά να την διακόπτει με ένταση λέγοντάς της «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω».

Ο πρόεδρος του Alpha απαρίθμησε την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και τόνισε ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

«Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο.

«Κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς. «Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα», συνέχισε.

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος του Alpha και έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή.