«Είχα όγκο στο κεφάλι» αποκάλυψε η Μπέσυ Μάλφα

1901

Η αγαπημένη ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα , σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά «Μπράβο Ρούλα», αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια με την υγεία της.

Έπειτα  από απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε ότι είχε έναν όγκο οκτώ εκατοστών στο κεφάλι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε, της το ανακοίνωσε ο γιατρός τονίζοντάς της πως ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί την επόμενη κιόλας μέρα. «Το ευχάριστο είναι ότι ο αυχένας σας μπορεί να εγχειριστεί σε 20 χρόνια, το δυσάρεστο είναι ότι ο όγκος πρέπει να φύγει αύριο», της είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Όλα αυτά συνέβησαν την περίοδο που  ήταν κριτής στο «Your Face Sounds Familiar». Στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν ήθελε να το πει τότε, διότι θα ξεσπούσε σάλος και θα έγραφαν: «Η Μπέσυ Μάλφα πεθαίνει» ή ακόμη και για να προστατέψει τα παιδιά της στο σχολείο.

Όσο για το γιατί το αποκαλύπτει τώρα, είπε διότι θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους ήρθαν ή θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο και να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.