Επιτέθηκε στο γιο του με ψαλίδι και πυροβόλησε τη γυναίκα του!

1070

Οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Δάφνη. Σε κατάσταση αμόκ 70χρονος άνδρας επιτέθηκε με ψαλίδι στον 31χρονο γιο του, πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν στις 04:00 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Δάφνης, όταν σε διαπληκτισμό που είχε το ζευγάρι μπήκε στη μέση ο γιός τους να τους χωρίσει. Τότε ο πατέρας κάρφωσε ένα ψαλίδι στο 31χρονο παιδί του στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά, μάνα και γιός βγήκαν έντρομοι στο δρόμο ζητώντας βοήθεια. Τότε ο 70χρονος πήρε όπλο και πυροβόλησε το παιδί και τη γυναίκα του πέντε φορές.Μία από τις σφαίρες πέτυχε την σύζυγό του, τραυματίζοντάς την στο μηρό, ενώ αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Τα τρία μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Μητέρα και γιος βρίσκονται εκτός κινδύνου, ενώ η κατάσταση της υγείας του πατέρα είναι κρίσιμη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, ο άνδρας είναι πιθανόν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.