Φρίκη! «Με μείωνε διαρκώς»,ομολόγησε ο 14χρονος που σκότωσε τον συνομήλικό του

1671

Σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς η αιτία που προκάλεσε το στυγερό έγκλημα ο 14χρονος κόβοντας με μαχαίρι την καρωτίδα του συνομήλικου φίλου του το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Γέφυρα της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση για το μοιραίο βράδυ ο 14χρονος δράστης είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το «MEGA», ότι αυτό που προκάλεσε την ακραία αντίδρασή του ήταν ο καβγάς με το θύμα για τα τρακτέρ των γονιών τους. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο άτυχος Τάσος του είπε κάποια στιγμή κι ενώ γυρνούσαν από το αναψυκτήριο στο οποίο ήταν μαζί το μοιραίο βράδυ ότι «εσένα ο δικός σου μπαμπάς δεν είναι ικανός να πάρει μεγαλύτερο τρακτέρ». Με «τσίγκλαγε» συνεχώς είπε στους αστυνομικούς ο 14χρονος δράστης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς του δράστη δεν είχαν ποτέ λάβει παράπονα για συμπεριφορές σε βάρος του παιδιού τους.

Ο 14χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του το βράδυ της Κυριακής στους αστυνομικους που από την πρώτη στιγμή είχαν στρέψει το βλέμμα τους στο φιλικό περιβάλλον του άτυχου Τάσου καθώς είχαν χαρακτηρίσει το έγκλημα ως «ερασιτεχνικό».

Στην αρχική του κατάθεση ο ανήλικος δράστης είχε πει «Φύγαμε μαζί από το αναψυκτήριο και αφού φτάσαμε στη γωνία που έπρεπε να στρίψω για το σπίτι μου, αποχαιρέτησα τον Τάσο. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν τον είδα ξανά. Έμαθα ότι τον αναζητούν οι γονείς του, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο». Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι μετά τον τσακωμό τους πήγε στο σπίτι του, πήρε το μαχαίρι και επέστρεψε … Στη συνέχεια γύρισε και κοιμήθηκε.