Φρίκη στο Περιστέρι ! Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του

1049

Πατέρας 44 ετών κατηγορείται ότι τουλάχιστον τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την 16χρονη σήμερα κόρη του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου και ο 13ος Τακτικός Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για αποπλάνηση παιδιού, αιμομιξία και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 44χρονο εκτελώντας το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή.

Από την έρευνα των αστυνομικών και την προανάκριση προέκυψε ότι ο 44χρονος από τις αρχές του 2015 έως και τον Μάιο του 2016 είχε βιάσει κατ’ επανάληψη την ανήλικη κόρη του σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα. Οι καταθέσεις μαρτύρων ήταν αποκαλυπτικές για τις εξωφρενικές πράξεις του κατηγορουμένου, πάνω στο κορμί της ανήλικης κόρης του.

Τόποι του «μαρτυρίου» όπως πιστοποιήθηκε από την κατάθεση του μικρού κοριτσιού, που περιέγραψε τις αρρωστημένες ενέργειες του ίδιου της του πατέρα, ήταν το σπίτι της οικογένειας, ένα άλλο σπίτι ιδιοκτησίας του δράστη και η εξοχική τους κατοικία σε νησί των Κυκλάδων. Οι αξιωματικοί του αρμόδιου τμήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής απευθύνθηκαν σε ιατροδικαστή προκειμένου να εξετάσει το άτυχο κορίτσι. Την ίδια ώρα ψυχολόγοι παράσχουν την απαιτούμενη βοήθεια, κυρίως στην 16χρονη κοπέλα και σε άλλα μέλη της οικογένειας προκειμένου να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατόν την ιστορία που θα στιγματίσει τη ζωή τους.

Παράλληλα, αστυνομικοί και ψυχολόγοι, επιχειρούν να προφυλάξουν τα μέλη της οικογένειας, προβαίνοντας σε διακριτικές ενέργειες, για να μην γίνουν στόχος διαπόμπευσης από τον κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον του κοριτσιού.