Η γυναίκα που θηλάζει κάθε δύο ώρες τον σύντροφό της!

1658

Ποικίλες αντιδράσεις  στα social media έχει προκαλέσει η Jennifer Mulford από την Ατλάντα με την ανακοίνωσή της πως παράτησε τη δουλειά της για να θηλάζει κάθε δύο ώρες τον 36χρονο bodybuilder σύντροφό της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», εξήγησε πως ήθελε να αρχίσει μια «σχέση ενήλικου θηλασμού» με τον σύντροφό της Brad Leeson όταν διάβασε για τον ισχυρό δεσμό που ο θηλασμός μπορεί να δημιουργήσει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Η Jennifer παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε dating sites και Craigslist για να βρει σύντροφο ανοιχτό στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας πρακτικής, αλλά κάποια στιγμή ανέφερε την ιδέα της αυτή στην παιδική της αγάπη, τον Brad.

«Ήταν σαν κάτι να άστραψε μέσα του, από τη φωνή του κατάλαβα πως ήταν περίεργος κι ενθουσιασμένος» είπε και πρόσθεσε: «εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως είχα έναν σύντροφο ζωής. Θέλαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα από τη σχέση μας, έναν μαγικό δεσμό που μόνο ο θηλασμός μπορεί να πετύχει».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Jennifer, η οποία είναι μητέρα μιας 20χρονης, πρέπει να «βάζει τον Brad στο στήθος της» κάθε δύο ώρες για να αρχίσει η διαδικασία της γαλουχίας και να ξεγελάσει το σώμα της πως υπάρχει ένα μωρό που περιμένει να τραφεί από εκείνη.

«Έφυγα από τη δουλειά μου επειδή ήθελα να αφοσιωθώ πλήρως στο να πετύχει αυτό», είπε και  εξομολογήθηκε πως πολλές φορές τη νύχτα χρησιμοποιεί θήλαστρο ή το χέρι της για να ωθήσει το στήθος της στην παραγωγή γάλακτος. Έχει επίσης προσθέσει στη διατροφή της κάποια τρόφιμα που πιστεύεται πως βοηθούν σε αυτό.

Ο Brad δηλώνει ενθουσιασμένος με τα οφέλη για την υγεία του επειδή είναι φανατικός του γυμναστηρίου. Η Jennifer λέει επίσης πως ο θηλασμός βοηθά τον Brad να χαλαρώσει και να μην ανησυχεί πως πρέπει να αποδείξει την αρρενωπότητά του.

Και παρότι ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον θήλαζε ποτέ σε δημόσιο χώρο, αποφάσισε ωστόσο με τον Brad να το μοιραστούν στα social media, με πολλούς να υποστηρίζουν πως η ιστορία είναι προϊόν φαντασίας και άλλοι να κατηγορούν τη Jennifer πως προσδίδει σεξουαλικά χαρακτηριστικά στη διαδικασία του θηλασμού.