Η Αλίσα Μιλάνο την «πάτησε», όπως ο Τζόνι Ντεπ

1688

Αγωγή για κακοδιαχείριση στον πρώην οικονομικό διευθυντή της κατέθεσε η Αλίσα Μιλάνο, κατηγορώντας τον ότι την οδήγησε στην οικονομική καταστροφή.

Ο λογιστής Κένεθ Χέλι κατηγορείται ότι πλαστογραφούσε την υπογραφή της, πως καθυστερούσε να πληρώσει λογαριασμούς και φόρους και ότι επένδυε σε επιχειρήσεις στις οποίες ήταν επίσης επενδυτής, χωρίς να έχει αποκαλύψει ποτέ ότι υφίστατο αυτή η σύγκρουση συμφερόντων.

Οι πράξεις του σύμφωνα με την αγωγή οδήγησαν την Alyssa Milano και τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουγκλιάρι με χρέη εκατομμυρίων και κατεστραμμένη πιστοληπτική ικανότητα. Για αυτό το λόγο ζητούν ως αποζημίωση από τον Χέλι 10 εκατ. δολάρια.

Ερωτηθείς από αμερικανικά μέσα ο Χέλι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρνήθηκε να συζητήσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά δήλωσε: «Η περίπτωση μοιάζει με την υπόθεση Τζόνι Ντεπ. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα».

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί επίσης τον πρώην οικονομικό του διευθυντή για καταστροφή των οικονομικών του μέσα από αλόγιστα έξοδα και μέσω αγωγής απαιτεί 25 εκατομμύρια δολάρια.

«Αναμενόμενη η υπερασπιστική του γραμμή» ανταπάντησαν οι δικηγόροι της Μιλάνο.

Πηγή: newsbeast