Πώς φώναζαν την Κέιτ Μίντλετον στο σχολείο – το πολύ κακό παρατσούκλι της

1131

Πολλά χρόνια πριν γίνει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και πριγκίπισσα στο πλευρό του Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον ήταν ένα απλό κορίτσι που πήγαινε στο σχολείο. Και όπως φαίνεται από το παρατσούκλι που της είχαν δώσει στο σχολείο, δεν ήταν και η πιο συμπαθητική κοπέλα.

Σε μία επίσκεψη στο παλιό της σχολείο, το St. Andrews, το 2012, η 35χρονη εξομολογήθηκε πως παλιότερα ήταν γνωστή με το όνομα “Squeak” ανάμεσα στους συμμαθητές της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η δούκισσα εξομολογήθηκε στους μαθητές πως το Squeak ήταν το όνομα ενός από τα ινδικά χοιρίδια του σχολείου. Βέβαια, ούτε η αδερφή της, Πίπα Μίντλετον, τη γλίτωσε εκείνη την φώναζαν Pip  όπως έλεγαν το άλλο ινδικό χοιρίδιο του σχολείο. «Οπότε εγώ ήμουν η Squeak και η αδερφή μου ήταν η Pip» αποκάλυψε η Κέιτ.

Αν και η Κέιτ είναι ακομπλεξάριστη και δεν δίστασε να αποκαλύψει αυτή την όχι και τόσο κολακευτική πτυχή της ζωής της, φαίνεται πως δεν ήταν και πολύ αγαπητή στο σχολείο.

Γιατί εκτός από το όνομα του ινδικού χοιριδίου που είχαν στο σχολείο, η λέξη Squeak ως παρατσούκλι μεταφράζεται ως σκύλα και ως κάποιος που σε εκνευρίζει ιδιαίτερα.

Πλέον, o πλήρης τίτλος της ως Αικατερίνης της Αγγλίας είναι:

Her Royal Highness Princess William Arthur Philip Louis, Duchess of Cambridge, Countess of Strathearn, Baroness Carrickfergus (Η Αυτού Μεγαλειότης Πριγκίπισσα Γουλιέλμου Αρθρούρου Φιλίππου Λουδοβίκου, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κόμισσα του Στράθερν, Βαρόνη του Καρρικφέργκας).

Πηγή: thetoc