Καζάνι που βράζει η ΝΔ-Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος, διεγράφη ο Γεωργιάδης

1299

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη νεολαία της ΝΔ μετά το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας στο συνέδριο το Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Ανδρέας Παπαμιμίκος υπέβαλε την παραίτησή του από γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, αλλά και από μέλος του κόμματος, προκειμένου να αποφύγει την προαναγγελθείσα διαγραφή του. Σε δήλωσή του , ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε ότι επωμίζεται ευθύνες που του αποδίδονται  αλλά δεν του αναλογούν.

Παράλληλα, με εισήγηση του κ. Μητσοτάκη παραπέμφθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της διαγραφής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας Απόστολος Κράτσας, ο κ. Γεωργιάδης διεγράφη από μέλος του κόμματος και ως εκ τούτου εξέπεσε αυτοδίκαια από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και από κάθε άλλη κομματική ιδιότητα.

Μετά την απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να «ξηλώσει» τη Νεολαία του κόμματος υπό την παρούσα της μορφή, δεν θα υπάρξουν εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στο συνέδριο της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.