Ξαπλώστρες με 5.000 ευρώ στη Μύκονο

4878

Tο περίφημο εστιατόριο Nammos στη Μύκονο, ένα από τα καλύτερα beach bar της Ευρώπης παράγγειλε τις πιο ακριβές ξαπλώστρες προκειμένου να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς και πλούσιους πελάτες του. Και μιλάμε για ένα κοινό το οποίο δεν διστάζει να ξοδέψει 5.000 και 10.000 ευρώ για να βιώσει την πολυτέλεια του «Nammos». Η κίνηση αυτή ανανέωσης κρίθηκε επιβεβλημένη από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου προκειμένου να δοθεί μια πινελιά έξτρα πολυτέλειας στην πιο διάσημη παραλία του νησιού. Οι 300 νέες ξαπλώστρες μαζί με τα στρώματα και τις ομπρέλες δεσπόζουν από την αρχή της φετινής σεζόν στην ακρογιαλιά του μικρού κόλπου, κλέβοντας την παράσταση σε ένα νησί που η λέξη «κρίση» απλά δεν υπάρχει. Δεν δίστασαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψουν 1,5 εκατ. ευρώ για τις 300 νέες ξαπλώστρες που παρήγγειλαν, μαζί με τις ομπρέλες και τα στρώματα, την άνεση των οποίων απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες του «Nammos».

Η νέα ξαπλώστρα του «Nammos» κοστίζει μόνη της, χωρίς το στρώμα  που επιλέχθηκε, 2.800 ευρώ. Με το στρώμα  να κοστίζει 1.000 ευρώ και την ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, η τιμή της οποίας είναι 1.200 ευρώ, το συνολικό κόστος ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ.

Το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις ομπρέλες της Tuuci, που ήρθαν από το Μαϊάμι, αλλά και τις νέες πετσέτες για τις οποίες πλήρωσαν 160.000 ευρώ, είναι σίγουρα εντυπωσιακό.
Κάτι που διαπίστωσαν ήδη και οι πελάτες της διάσημης παρα­λίας, μια κατηγορία ανθρώπων των οποίων η πλειονότητα προέρχεται από το εξωτερικό και φυσικά δεν φείδεται χρημάτων.

Πάντως οι νέες ξαπλώστρες του έγιναν γρήγορα talk of the island και όσοι  τις δοκίμασαν πληρώνοντας 90 ευρώ το σετ των δύο με την ομπρέλα είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν για την άνεση και την αύρα Ριβιέρας που αποπνέουν, μαζί με τη λάμψη της ματαιοδοξίας των ανθρώπων που τις απολαμβάνουν.