Μυθικό πάρτυ στη Μύκονο για τον Κούρκουλο junior – Έγινε 18 ετών

5281

Το πέρασμα στη ζωή των ενηλίκων γιόρτασε μ΄ ένα μυθικό πάρτι στη Μύκονο ο μικρότερος γιος της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος,που έκλεισε τα 18 του χρόνια.

Το πάρτυ έγινε στο «Paradise Club» της Μυκόνου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν το κόστος του άγγιξε ένα αστρονομικό ποσό , αν και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 200.

Σαμπάνιες, πανάκριβες βότκες και άφθονο σούσι ήταν από τα βασικά συστατικά του πάρτι, στο οποίο τραγούδησαν αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama και στην συνέχεια η πασίγνωστη Αμερικανίδα Αριάνα Γκράντε.

Τόσο οι φίλοι του Φίλιππου όσο και ο ίδιος έφτασαν στο νησί με το ταχύπλοο της γραμμής ενώ όσοι καλεσμένοι δεν είχαν δικό τους γιοτ φιλοξενήθηκαν από την οικογένεια σε πολυτελή ξενοδοχεία. Όλα είχαν οργανωθεί έτσι ώστε το πάρτι να μείνει χαραγμένο για πάντα στην μνήμη του νεαρού.

Από τα 200 άτομα τα οποία είχαν προσκληθεί οι 70 ήταν συμμαθητές και φίλοι του Φίλιππου, ενώ 130 ήταν γνωστοί της ευρύτερης οικογένειας. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δύο αδέρφια του Πάρις Κασιδόκωστας και Εριέττα Κούρουλου.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ήταν όταν η μητέρα του 18χρονου Φίλιππου Κούρκουλου, Μαριάννα Λάτση, πήρε το μικρόφωνο και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον γιο της, λέγοντας ότι η ζωή του ανήκει.

Ο Φίλιππος, που όλοι λένε ότι μοιάζει πολύ στον πατέρα του αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο, χαρακτηρίζεται από σεμνότητα, ευφυϊα και και έχει αποφασίσει από τον Σεπτέμβριο να σπουδάσει οικονομικά και μάρκετινγκ στο Λονδίνο.