Η Άμπερ Χερντ μηνύει τώρα και τον στενό φίλο του Τζόνι Ντεπ

1404

Μήνυση κατά του γνωστού Αμερικανού κωμικού και κολλητού φίλου του Johnny Depp, Doug Stanhope, υπέβαλλε σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ η Amber Heard, λίγες ημέρες αφότου ο φίλος και συνεργάτης του συζύγου της, την κατηγόρησε ότι εκβιάζει τον 52χρονο σταρ του Χόλιγουντ.

Ο Stanhope έγραψε ανοιχτή-επιστολή στην ιστοσελίδα TheWrap, με την οποία υποστήριζε ότι η 30χρονη ηθοποιός εκβίαζε το τελευταίο διάστημα τον φίλο του. «Ο  Johnn μας εκμυστηρεύτηκε ότι η Άμπερ σκόπευε να τον εγκαταλείψει και τον απειλούσε πως θα έλεγε ψέματα για αυτόν δημόσια, με οποιονδήποτε πιθανό τρόπο και σε κάθε περίπτωση, αν δεν συμφωνούσε να υποταχθεί στους όρους της», είχε γράψει, μεταξύ άλλων, ο κωμικός για την σχέση του Depp με την Heard.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ηθοποιού, ο κωμικός προχώρησε στην κίνηση αυτή μόνο για το κέρδος και το άρθρο «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».  Η Amber κατέθεσε μήνυση εναντίον του, λέγοντας πως τα όσα έγραψε είναι ψευδή και μάλιστα, υποστηρίζει πως θα δωρίσει το 100% των εισόδων από την αγωγή στον  Stanhope στο Chrysalis, τον ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών στην Arizona!