Νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή Πουλίδο: Ο εξάδελφός του ήταν «ο εγκέφαλος»!(φωτο)

957

Επιβεβαιώνουν οι Αρχές το σενάριο σύμφωνα με το οποίο συγγενικό πρόσωπο του Άλαν Πουλίδο κρύβεται πίσω από την απαγωγή του. Πλέον ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση «φωτογραφίζουν»  έναν εξ’ αγχιστείας ξάδερφο του ποδοσφαιριστή, τον οποίο ήδη έχουν συλλάβει!

Πρόκειται  για τον Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία, τον 29χρονο σύζυγο της ξαδέρφης του Πουλίδο, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Εναντίον του Οσβάλντο ασκήθηκαν κατηγορίες για την απαγωγή του 24χρονου επιθετικού, ενώ  σε συνέντευξη Τύπου  ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον «εγκέφαλο» της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε ο δικαστής, η σύλληψη έγινε μετά την κατάθεση του Ντανιέλ Μοράλες, του πρώτου συλληφθέντα. Ο 29χρονος , ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, φέρεται ως ο άνθρωπος που οργάνωσε την απαγωγή και το μοιραίο βράδυ παρακολούθησε τον Πουλίδο στο πάρτυ και ειδοποίησε τους συνεργούς του, όταν εκείνος αποχώρησε.

«Η υπόθεση παραμένει ανοικτή και κάθε εμπλεκόμενος θα οδηγηθεί σε δίκη», κατέληξε ο δικαστής.

Ο μεξικανός άσος του Ολυμπιακού έπεσε θύμα απαγωγής στις 29 Μαΐου, ενώ κατάφερε να διαφύγει σώος  μία ημέρα μετά.