Νεκρό βρέθηκε το δίχρονο αγοράκι που άρπαξε αλιγάτορας

1233

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του άτυχου αγοριού, μόλις δύο ετών, που άρπαξε ο αλιγάτορας στη λιμνοθάλασσα της Walt Disney στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Ο Lane Graves βρέθηκε νεκρός μετά από 18 ώρες ερευνών.

Ο 42χρονος πατέρας του Μάθιου και η 38χρονη μητέρα του Μελίσσα είχαν πάρει τον Lane και τα δυο αδέρφια του για διακοπές στη Disney World του Ορλάντο. Το ταξίδι τους όμως μετατράπηκε σε τραγωδία. Την τρίτη μέσα των διακοπών της οικογένειας και ενώ όλοι μαζί βρίσκονταν στην ακτή για να δουν ταινία, ένας αλιγάτορας άρπαξε τον Λέιν και τον έσυρε στην τεχνητή λίμνη.

Ο πατέρας του παιδιού όρμηξε στο νερό αφού ο αλιγάτορας, περίπου δύο μέτρων, άρπαξε τον γιο του και έδωσε μάχη για να τον απελευθερώσει.Από τη μάχη με το ερπετό, ο άνδρας υπέστη μικροεκδορές στο χέρι του. Η μητέρα του παιδιού αλλά κι ένας ναυαγοσώστης που βρισκόταν σε υπηρεσία προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του αγοριού, αλλά δεν κατάφεραν να το προσεγγίσουν εγκαίρως.

 Όλη μέρα, δεκάδες άνθρωποι αναζητούσαν το παιδί. Οι έρευνες σταμάτησαν το βράδυ, όταν εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του. Το σώμα του παιδιού βρέθηκε άθικτο.