Ντυμένη στην πένα …φλερτάροντας με την πένα!

1392

Τα βήματα της Carrie Bradshaw μοιάζει να ακολουθεί με ευλαβική προσήλωση η Sarah Jessica Parker.

Αφού λάνσαρε τη δική της συλλογή ρούχων και παπουτσιών και φρόντισε να μας πείσει για τις στυλιστικές της ικανότητες, αποφάσισε να περάσει την πύλη του βιβλιόκοσμου και να δεχθεί τη πρόταση γνωστού εκδοτικού έργου για τη θέση της διευθύντριας σύνταξης. Η 51χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός θα επιμεληθεί τη σειρά SJP των εκδόσεων Hogarth, με αρμοδιότητα να εκδίδονται τρία με τέσσερα μυθιστορήματα ανά χρονιά.

Για τη νέα της επαγγελματική πρόκληση, η βιβλιοφάγος-ηθοποιός του “Sex and the City” δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάντα αγαπούσα το διάβασμα για τους ίδιους λόγους που μου αρέσει να παίζω, γιατί οι ιστορίες των άλλων ανθρώπων είναι πιο ενδιαφέρουσες από τη δική μου. Ως μία διά βίου ερωμένη των βιβλίων, ως κάποια που θαυμάζει την ικανότητα και το ταλέντο των αληθινών και ισχυρών παραμυθάδων, είναι μεγάλη μου τιμή που προσκλήθηκα να μπω στον κόσμο και τις επιχειρήσεις των βιβλίων».

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν η αγάπη της για τα βιβλία τη παρακινήσει κάποια στιγμή να γράψει και η ίδια το δικό της μυθιστόρημα… Kαι επειδή, ως γνωστό, οι αστέρες του Hollywood εκμεταλλεύονται τη φήμη τους με κάθε τρόπο, ας περιμένουμε το χρόνο να μας αποδείξει του λόγου το αληθές…!