Ο Μπραντ Πιτ απαντά στην ερώτηση για το αν έχει κατάθλιψη και αυτοκτονικές τάσεις

852

Το διαζύγιο της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ «έπεσε σαν βόμβα» στο Χόλιγουντ, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον ηθοποιό να περνά την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Ο Πιτ σε συνέντευξή του στο GQ στις αρχές Μαΐου μίλησε ειλικρινά και αποκάλυψε πως σταμάτησε το αλκοόλ, ξεκινώντας θεραπεία.

Σε δεύτερη συνέντευξή του, καθησύχασε τους φανς του πως δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις -δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχει κατάθλιψη, και υποστήριξε πως έχει αποδεχθεί πια πως το διαζύγιο είναι μέρος της ζωής του.

«Δεν έχω κανένα μυστικό. Δεν έχω τίποτα να κρύψω», δήλωσε ο Πιτ στο Associated Press. «Είμαστε άνθρωποι και βρίσκω την ανθρώπινη κατάσταση πολύ ενδιαφέρουσα. Αν δεν μιλάμε γι αυτό, τότε δεν γινόμαστε καλύτεροι», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός τόνισε πως τα παιδιά είναι το παν και πλέον εστιάζει σε αυτά.

Γελώντας σχολίασε και ορισμένα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ασταθή ψυχολογική κατάσταση, τονίζοντας: «Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις ή κάτι τέτοιο. Υπάρχει ομορφιά στον κόσμο και πολλή αγάπη. Και η αγάπη πρέπει να δοθεί. Είναι όλα καλά. Είναι απλά η ζωή».

Στη συνέντευξή του στο GQ, ο ηθοποιός είχε αναφέρει πως τόσο ο ίδιος, όσο και η Αντζελίνα Τζολί κάνουν το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά τους.

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές, δίνοντας τέλος στον γάμο της με τον Πιτ. Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου, η ηθοποιός ζήτησε τη νόμιμη επιμέλεια των παιδιών, με τον Μπραντ Πιτ να έχει τη δυνατότητα επίσκεψης.

Πηγή: iefimerida