Ο Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζει Παπακαλιάτη, Μουζουράκη και Μαζωνάκη!

2708

Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

Το πάθος του Νίκου Αλιάγα για τη φωτογραφία ξεπήδησε από την ανάγκη των παιδικών του χρόνων να φωτογραφίζει πρόσωπα της οικογένειάς του, για να κρατήσει αναλλοίωτα τα χαμόγελα της νιότης τους για πάντα!

Όσοι τον ακολουθούν στο instagram, γνωρίζουν ότι ναι μεν είναι ένα χόμπι, αλλά εξελίσσεται παράλληλα με τις υπόλοιπες επαγγελματικές του δραστηριότητες. Την περασμένη άνοιξη, έφτασε να παρουσιάσει την δουλειά του σε μεγάλη έκθεση, σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους στο Παρίσι, στο κτίριο όπου φυλακίστηκαν η Μαρία Αντουανέτα και τα μέλη της βασιλικής αυλής στη Γαλλική Επανάσταση. Την πρώτη του φωτογραφική μηχανή του την αγόρασε ο πατέρας του, Ανδρέας Αλιάγας σε ηλικία 10 ετών.

Του αρέσει να φωτογραφίζει ανθρώπους, μιας που πιστεύει πως όσα δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια, ένα πρόσωπο ή ένα σώμα φτάνει για να τα εκφράσει. Στο καθιερωμένο του ταξίδι στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες, δεν δίστασε να πάρει ανά χείρας ξανά τον φωτογραφικό του φακό και να αποθανατίσει στιγμές από αγαπημένους Έλληνες της showbiz και συνάμα φίλους του, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης …Και ιδού τα αποτελέσματα!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πάνος Μουζουράκης

Γιώργος Μαζωνάκης