Όταν οι Flinstones παρανομούν…

1517

Επιμέλεια Μαίρη Σκανδάλη

Το λίθινης εποχής όχημα του Barney και της παρέας του βρέθηκε παράνομα σταθμευμένο στη Φλόριντα

Μεγάλη κουβέντα το παρκάρισμα!Αυτή είναι η αλήθεια..και ειδικά όταν είσαι νέος οδηγός στο κέντρο της Αθήνας,ας μην το συζητήσουμε καλύτερα,γιατί η κλήση είναι σχεδόν στο τσεπάκι σου!

Όμως αυτό είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα απ’οτι αποδεικνύεται και δεν περιορίζεται μόνο στους ταπεινούς οδηγούς ενός Ι.Χ αυτοκινήτου.

Πάμε λοιπόν μέχρι την Φλόριντα,εκεί στην μακρινή Αμερική.Ένα πανομοιότυπο όχημα με εκείνο των Flintstones είχε σταθμεύσει παράνομα στο Key West.Φυσικά οι αστυνομικοί δεν έκαναν καμία εξαίρεση στον ιδιοκτήτη του οχήματος της λίθινης εποχής,που για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν θα ήταν ούτε ο Fred Flintstone ούτε ο Barney Rubbley και κόλλησαν ένα προειδοποιητικό σημείωμα στην μπροστινή πλευρά του οχήματος.

Σε δημοσίευση που έγινε μέσα από το facebook,η πόλη προτρέπει τον ιδιοκτήτη του οχήματος να το μετακινήσει πρωτού το κατασχέσουν!

”Έχει κόκκινη σημείωση αλλά η πόλη θα ήθελε πραγματικά να βρεθεί ο ιδιοκτήτης πριν το πάρουν μακριά.Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να βρούμε τον ιδιοκτήτη ΓΡΗΓΟΡΑ!!”

Τα τρολαρίσματα όπως ήταν αναμενώμενο έπεσαν βροχή προτρέποντας τις αρχές να αναζητήσουν τον Fred και τον Barney.

Ο ιδιοκτήτης με τα πολλά εντοπίστηκε και οι αρχές της πόλης έγραψαν στο facebook:”Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν σε αυτό και επιπλέον ευχαριστούμε και για τις αστείες παρατηρήσεις σας.Το νησί αυτό είναι φοβερό!”

Εντάξει..δεν το λες και ελληνικό ταπεραμέντο,αλλά κι εμείς εδώ κάπως έτσι θα αντιδρούσαμε!