Πύθωνας πετάχτηκε από την τουαλέτα και δάγκωσε άνδρα στα γεννητικά του όργανα!

1249

Επίθεση από πύθωνα δέχτηκε Ταϊλανδός την ώρα που ήταν στην τουαλέτα του. Το φίδι, μήκους τριών μέτρων, πετάχτηκε μέσα από τη λεκάνη και δάγκωσε τον άντρα στα γεννητικά του όργανα.

Ο άνδρας έδωσε επί μισή ώρα μάχη με το φίδι. «Ήμουν στην τουαλέτα, όταν ξαφνικά ένιωσα ένα πολύ έντονο πόνο. Αμέσως είδα έκπληκτος το φίδι να έχει δαγκώσει τα γεννητικά μου όργανα». Αμέσως φώναξε τη γυναίκα του, η οποία έδωσε πραγματική μάχη για να καταφέρει να ελευθερώσει τον άνδρα της. Ο Άταπορν , νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, παρά το γεγονός ότι έχασε πολύ αίμα.Ο άτυχος Ταϊλανδός πάλεψε μισή ώρα με το φίδι για να καταφέρει να του ανοίξει τα σαγόνια και να ξεφύγει.

Μετά το συμβάν στο σπίτι έφτασαν διασώστες που απομάκρυναν το φίδι ξηλώνοντας ολόκληρη την τουαλέτα. . Όπως μετέδωσε το BBC, ο πύθωνας είναι πλέον ελεύθερος σε φυσικό χώρο.

Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, όμως στην Ταϊλάνδη ίσως δεν είναι και τόσο, καθώς συνηθίζεται τα μεγάλα φίδια να εμφανίζονται σε αστικές περιοχές, κυρίως την περίοδο των βροχοπτώσεων.