Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Αγραφιώτου: πρόσωπο του περιβάλλοντός της ερευνούν οι αρχές

1387

Σειρά στοιχείων, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», που πιθανόν οδηγούν στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας  της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, φέρεται να  εντόπισε μετά από πολυήμερη έρευνα η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο που διατηρούσε στο παρελθόν προσωπικές επαφές με το θύμα και φέρεται να είχε προστριβές μαζί της.

Όπως τονίζουν κάποιες πηγές,  στον τόπο της δολοφονίας -σε κλιμακοστάσιο σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι- της Ελευθερίας Αγραφιώτου  βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα από περαιτέρω  σάρωση του χώρου,  δακτυλικό και πελματικό αποτύπωμα ή άλλο στοιχείο που φέρεται να ανήκει στον συγκεκριμένο ύποπτο.

Το εύρημα αυτό δεν είχε εντοπισθεί αρχικά, οδηγώντας σε αδιέξοδο -μέχρι και προ ολίγων ωρών- την έρευνα των αξιωματικών αφού διαπίστωναν ότι στο σημείο της δολοφονίας δεν αποκαλυπτόταν -μέχρι τώρα- κανένα ίχνος του μυστηριώδους δολοφόνου.

Όμως φαίνεται να προέκυψε από νεότερη ανάλυση στοιχείων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και από έρευνες του Τμήματος Δίωξης  Εγκλημάτων κατά ζωής.

Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη μιλούν για «σημαντική εξέλιξη που πρέπει να επιβεβαιωθεί και από  άλλα στοιχεία. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως σοβαρή  εγκληματική ενέργεια, που πιθανόν τις επόμενες ημέρες διαλευκανθεί».