Τι φοβόντουσαν Pitt και Jolie – Αποκαλύψεις από τον πρώην σωματοφύλακα

1549

Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

“Τα είπε χύμα και τσουβαλάτα”, όπως θα μπορούσαμε να πούμε στην καθομιλουμένη, ο σωματοφύλακας των Brangelina που πρόσφερε ανελλιπώς τις υπηρεσίες του στο διάσημο – και πρώην πλέον – ζευγάρι για δεκαοχτώ ολόκληρους μήνες.

Ο Μαρκ Μπίλινχαμ, ως ακοίμητος φρουρός της οικογένειας, ανέφερε πως ήταν υπεύθυνος πρώτιστα για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει τον επικείμενο φόβο των γονιών για τη πιθανότητα να πέσουν τα παιδιά τους θύματα απαγωγής. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Pitt και η Jolie άφηναν παρά ελάχιστα άτομα να έχουν επαφή με τα παιδιά τους καθώς στο παρελθόν ο ίδιος είχε προβεί στη σύλληψη φανατικού θαυμαστή της γοητευτικής ηθοποιού, ο οποίος είχε γίνει κυριολεκτικά η σκιά της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Η Άντζι είχε γυρίσματα ανάμεσα στο πλήθος και όλοι χαμογελούσαν εκτός από έναν άνδρα που την κοιτούσε θυμωμένος. Λίγες μέρες αργότερα, ενώ επιστρέφαμε από τα γυρίσματα, ο ίδιος τύπος μας πλησίασε τρέχοντας ζητώντας να του υπογράψει τις φωτογραφίες που κρατούσε στα χέρια του. Η Τζολί ήταν πρόθυμη να το κάνει, αλλά δεν την άφησα να βγει. Και για να μην αφήσω τον θαυμαστή της παραπονεμένο, πήρα τις φωτογραφίες και τις έδωσα στην Αντζελίνα για να τις υπογράψει. Όταν όμως είδαμε τις φωτογραφίες, πάθαμε σοκ καθώς επρόκειτο για προσωπικά στιγμιότυπα της διάσημης ηθοποιού».