Βγήκε γυμνή στην τηλεόραση για να την προσέξουν στη συζήτηση για το Brexit – Δείτε το βίντεο

1734

Άφωνοι έμειναν χθες βράδυ οι τηλεθεατές του βρετανικού δικτύου Sky News, όταν η αδελφή του πρώην υπ. Εξ. Μπόρις Τζόνσον, ξεγυμνώθηκε «για να προσέξουν» αυτά που έλεγε.Η Ρέιτσελ Τζόνσον επεσήμανε μάλιστα αστειευόμενη ότι κάθε φορά που θα μιλά για το Brexit θα αποκαλύπτει τα στήθη της για να προσελκύει την προσοχή στα όσα λέει.

Η δημοσιογράφος μιμήθηκε το παράδειγμα μιας οικονομολόγου και εκπροσώπου της εκστρατείας κατά της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, της ΔροςΒικτόρα Μπέιτμαν, η οποία την περασμένη εβδομάδα γδύθηκε ζωντανά στο ραδιόφωνο του BBC 4 μπροστά στον έκπληκτο οικοδεσπότη για να σχολιάσει εντελώς γυμνή τις τελευταίες εξελίξεις. Η Μπέιτμαν είχε γραμμένες στο στήθος της τις λέξεις «Το Brexit αφήνει τη Βρετανία γυμνή» υποστηρίζοντας ότι η χώρα θα είναι «εκτεθειμένη» και «γυμνή οικονομικά» μετά το διαζύγιο.

Όπως είπε η Ρέιτσελ Τζόνσον:  «γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να ακουστούν αυτές τις μέρες οι φωνές για το Brexit. Είναι σαν να φθάσαμε σε σημείο κορεσμού. Πάρτε για παράδειγμα την υπέρμαχο της ΕΕ, Βικτόρια Μπέιτμαν, που βρήκε έναν εντυπωσιακό τρόπο να την προσέξουν, εμφανιζόμενη στα media γυμνή, για να αναπτύξει διάφορα επιχειρήματα, ότι το Brexit θα αφήσει γυμνή τη Βρετανία. Αποφάσισα λοιπόν αποτίοντας φόρο τιμής στη δρα Μπέιτμαν να ακολουθήσω το παράδειγμά της – κάθε φορά που αποφασίσουμε να μιλούμε για το Brexit για να είμαι σίγουρη ότι θα με προσέξουν».

Ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής κοκκίνισε από τη ντροπή του, αλλά όπως ανέφερε αργότερα στο Twitter η Ρέιτσελ Τζόνσον, δεν ήταν εντελώς γυμνόστηθη γιατί φορούσε ένα ειδικό κάλυμμα.

Δείτε το βίντεο: